1403/2/3 دوشنبه
برگزاری کارگاه اموزشی کنترل اضطراب و استرس
کارگاه آموزشی کنترل اضطراب و استرس با سخنرانی منصور حسن زاده از اساتید روانشناسی در سالن جلسات دانشگاه پیام نور برگزار شد.

.

در این نشست مباحثی از جمله: زمینه های ایجاد اضطراب و استرس، مسائل و‌ عوامل موثر بر کنترل اضطراب و استرس، طرح و مورد بررسی قرار گرفت.
منصور حسن زاده مدرس کارگاه با بیان اینکه استرس در علم روان شناسی به معنی احساس نوعی فشار و تنش عصبی است، افزود:  تنش و هر محرکی که در انسان، ایجاد تنش کند استرس زا نامیده می شود
وی مواردی همچون مشکلات محیطی، اجتماعی- اقتصادی مانند نبود شغل، فقر و...، طلاق، تنش های خانوادگی، بیماری های روانی و... را در ایجاد استرس موثر خواند.

این مدرس دانشگاه بر خوشناسی و اعتماد به نفس، هدف گذاری برای فعالیت های روزانه، پرهیز از افکار منفی، تصویرسازی، مثبت اندیشی، حضور در اجتماع، تفریحف مطالعه، ورزش  و...برای مقابله با استرس تاکید کرد
وی سپس به معرفی مدیتشین های روزانه  از جمله: عمل انجام داده حرکات عضلانی، تنفس عمیق، روش مشهود نیمه پر لیوان پرداخت.
پایان نشست با پرسش و پاسخ همراه بود.
این نشست توسط انجمن دانشجویی مددکاری اجتماعی برگزار شد.