برنامه کلاسی
اطلاعیه برنامه ها و نحوه برگزاری کلاس های درسی دانشگاه پیام نور سقز به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند؛ ـ احتراماً، برنامه کلاسی رشته ها به محض آماده شدن از امروز در کانال تلگرامی و سایت دانشگاه بارگزاری می شود؛ برگزاری کلاس ها در این ترم به صورت حضوری و در دانشگاه می باشد. ـ برنامه دروس عمومی، گروه معارف و تربیت بدنی متعاقبا اعلام می شود.

ـ کلاس های مقطع کارشناسی ارشد، به صورت مجازی و در سامانه lms برگزار که برنامه آنها متعاقبا در همین کانال و سایت دانشگاه اعلام می شود.

ـ برنامه رشته های ادبیات فارسی، الهیات (گرایش فقه ومبانی حقوق) و جغرافیا در مقطع کارشناسی به صورت استانی خواهد بود، لذا دانشجویان این رشته ها درس مربوطه را با کد 99 و مرکز سنندج انتخاب نمایند.
کلاس های این رشته ها به صورت مجازی و الکترونیکی در سامانه lms برگزار که برنامه آنها متعاقبا در همین کانال و سایت دانشگاه اطلاع رسانی می گردد.

✍️برنامه ریزی کلاس ها و اساتید